Minusta

Hei ja tervetuloa sivustolleni!

Olen Nina, ammattivalokuvaaja Vantaalta.

Valmistuin valokuvaajaksi Keuda Pekka Halosen akatemiasta keväällä 2019. Minulla on myös tutkinto ja 10 vuoden työkokemus visuaalisesta markkinoinnista, ja se on antanut minulle innovatiivisen tyylin havaita tilaa, sommittelua, syväterävyyttä ja valoa.

Aloitin valokuvaamisen harrastuksena jo 90-luvulla. Ensimmäiset kamerani olivat isäni vanhoja elokuvakameroita, jotka muuttuivat digitaalikameroiksi 2000-luvun alussa. Minulla on edelleen rakkaus filmivavalokuvaukseen ja yritän tehdä sen säännöllisesti yhdellä monista filmikameroistani.

Otan kuvia aina manuaaliasetuksilla ja yritän saadaa kuvan jo kuvaustianteessa niin valmiiksi kuin pystyn. Rakastan kuitenkin käsitellä digitaalisia kuvia tietokoneella: Adobe Photoshop, Lightroom, Illustrator ja InDesign ovatkin minulle tuttuja työkaluja. Olen monipuolinen valokuvaaja ja kuvaan useita erilaisia projekteja. Rakastan erityisesti työskentelyä eläinten kanssa, ja siksi olen erikoistunut koiravalokuvaukseen. Joten älä epäröi ottaa yhteyttä minuun, jos haluat minun ikuistavan parhaan ystäväsi!

Toiveenani on myös tarjota yrityksille laadukkaita tapahtumavalokuvauspalveluita koiraurheilusta koiranäyttelyihin sekä erilaisia tuotekuvauksia lokaatiossa.

Yritän luoda korkealaatuisia ja teknisesti hyvin toteutettuja valokuvia. Olen myös luotettava ja nopea lähettämään valokuvia asiakkaille. Minun kanssani on helppo olla ja mukava työskennellä.

Scroll Up